Poolsuk Wellness MassageOver ons

Poolsuk Wellness Massage is een massagezaak in het hartje van Gulpen. In de salon bieden wij een breed scala aan professionele massages, waaronder Thaise massage, anti-stressmassage, voetmassage, lichaam- en gezichtsmassage. Onze eigenaresse is Tunchanok Rodvinit. Zij komt uit Korat in Thailand en heeft haar hele leven gewerkt als hoofdverpleegkundige. Uiteindelijk is zij zich gaan specialiseren in Thaise massage, om mensen met te kunnen helpen met spierproblemen of stress.

Onze missie

Onze missie is om kwalitatief hoogwaardige massages aan te bieden die gericht zijn op verlichting van fysieke spanningen, het versterken van het immuunsysteem en het bevorderen van een algeheel welzijn. Poolsuk Wellness Massage staat voor professionele service, uitstekende klantenservice en deskundigheid. Wij streven ernaar om onze klanten op hun gemak te stellen en een optimale ervaring te bieden.

Onze visie

Poolsuk Wellness Massage gelooft dat iedereen recht heeft op ontspanning en ontspanning kan worden bereikt door middel van massage. Onze visie is om de beste Thaise massage-ervaring te bieden aan onze klanten door middel van professionele technieken die gericht zijn op verlichting van spierspanning en stress. Ons team bestaat uit ervaren masseuses die allemaal gespecialiseerd zijn in verschillende technieken zoals Deep Tissue, Reflexologie, Hotstone-massage, enzovoort.

Waarom Poolsuk Wellness Massage?

Bij Poolsuk Wellness Massage hebben we een passie voor massage en we geloven dat onze technieken baat bieden bij verschillende soorten stress en pijn. We bieden ook een persoonlijke service aan onze klanten door hen te helpen hun behoeften te begrijpen en hen te adviseren over de beste manier om hun klachten te verlichten. We werken samen met onze klanten om hun doelstellingen te bereiken en hun welzijn te verbeteren. U kunt er zeker van zijn dat uw behandeling wordt uitgevoerd met de grootste zorg met de meest effectieve technieken.